NF zve zájemce o bakalářské a navazující magisterské studium na den otevřených dveří /17. 12./

Přemýšlíte o studiu na Národohospodářské fakultě Vysoké škole ekonomické v Praze, nebo jste se ještě tak úplně nerozhodli? Přijďte na den otevřených dveří VŠE, který se koná v úterý 17. prosince od 9 do 14 h v Atriu Rajské budovy v areálu VŠE v Praze na Žižkově. Na jednom místě se dozvíte vše o bakalářském i navazujícím magisterském studiu a studentském životě na největší ekonomické škole v republice.

Podrobné informace o tom, jak to na NF chodí, získáte od těch nejpovolanějších, od studentů a vyučujících. Budete mít příležitost dozvědět se podrobnosti o všech studijních programech najednou. Nejen, že se tak seznámíte s tím, co studium na Národohospodářské fakultě VŠE obnáší a jaké jsou přijímací zkoušky, ale třeba objevíte i obor, o kterém jste původně ani neuvažovali.
K dispozici vám budou také zástupci odborných pracovišť, se kterými můžete probrat např. možnosti ubytování na studentských kolejích, výjezdy na studijní pobyty do zahraničí nebo profesní poradenství atd.

V rámci programu si můžete prohlédnout také celý areál školy a vyzkoušet si zkrácenou podobu přijímacích testů nanečisto nebo načerpat informace o možnostech získání mezinárodních jazykových certifikátů.

Zároveň během dne otevřených dveří proběhne od 11 do 13 h setkání vedení školy se zástupci středních škol, tj. řediteli a výchovnými poradci.

PROGRAM:

9:00 – 14:00   Prezentace bakalářského a navazujícího magisterského studia na stáncích fakulty – Atrium Rajské budovy (RB)

9:00 – 14:00   Prezentace pracovišť a studentských organizací – 1. a 2. patro RB

9:00 – 13:30   Komentované prohlídky kampusu se soutěží o ceny – 1. patro Italské budovy (IB)

9:00 – 14:00   Ukázky přijímacích testů – RB 109

9:00 – 12:00   Každou celou hodinu prezentace fakulty  pro zájemce o bakalářské studium – učebny ve 2. patře RB

13:00                Prezentace fakulty  pro zájemce o navazující magisterské studium – učebny ve 2. patře RB

11:00 – 13:00 Setkání vedení VŠE se zástupci středních škol – Rektorský salónek Akademického klubu, 3. patro IB

DOPROVODNÝ PROGRAM:

  • Prezentace výuky angličtiny a přípravy na mezinárodní certifikáty – RB 103, 1. patro RB
  • Experiment „Beauty Contest“ – RB 116, 1. patro RB
  • Investiční hra – 1. patro RB
  • Soutěžní hra: Kolik firem znáš, tolikrát jsi úspěšným na trhu – 1. patro RB
  • Hra pro studenty připravená Českou spořitelnou – 1. patro RB
  • Informace o ubytování, sportovních aktivitách, službách knihovny a studijních pobytech v zahraničí, nabídka služeb handicapovaným studentům, konzultace podnikatelských nápadů a ukázky startupů – 1. patro RB

Příležitost setkat se se zástupci fakulty budete mít také při dnech otevřených dveří fakulty, který proběhne 10. ledna 2020.

Podívejte se, jak probíhal loňský den otevřených dveří: